Coretec is gespecialiseerd in uitstraling

Het is bij PVC vloeren belangrijk dat de kleuren van de vloer een goede weerspiegeling zijn van het materiaal dat voor deze vloer als voorbeeld heeft gediend. Als je dus kiest voor een PVC vloer met een motief en een kleur van eikenhout, is het belangrijk dat die kleur goed wordt benaderd. Bij Coretec slaagt men erin de natuurlijke en levensechte uitstraling van een PVC vloer bijna te perfectioneren. Als je bij dat bedrijf een vloer met een betonlook koopt, ziet die eruit alsof de vloer echt van beton is.

Behoud van de kleuren

Als je een vloer hebt aangeschaft van Coretec in een levensechte kleur is het fijn als je daar jarenlang plezier van kunt hebben. Op zich zijn de vloeren waterdicht en krasbestendig, zodat ze bestand zijn tegen dagelijks gebruik. Maar als de vloer net is gelegd kun je een paar voorzorgsmaatregelen nemen voordat de meubelen terug worden gezet. Eerst moet de nieuw gelegde PVC vloer worden geveegd of gestofzuigd. Daarna wordt de vloer schoongemaakt met een vochtige doek. De vloer is dan helemaal schoon. Om krassen te vermijden wordt aangeraden om de poten van zware meubels te voorzien van een beschermend viltlaagje.

Onderhoud

Het dagelijks onderhoud van een PVC vloer is niet arbeidsintensief. Als er met vocht wordt geknoeid is het belangrijk om zo’n vlek zo snel mogelijk droog te maken. Vlekken die niet goed verwijderd kunnen worden, zoals van make-up, schoenpoets en olie, worden volledig verwijderd met een speciaal daarvoor ontwikkelde vlekken verwijderaar. Coretec heeft ook een schoonmaakmiddel ontwikkeld waar je de vloer regelmatig een opfrisbeurt mee kunt geven. Als je de vloer bij Happy Floors koopt kun je een compleet pakket met alle schoonmaakproducten van Coretec daarbij aanschaffen. Dan weet je zeker dat je de PVC vloer in optimale conditie houdt.

Een PVC vloer leggen

Voor het leggen van een PVC vloer kun je een bedrijf inschakelen. Dat beschikt over speciaal gereedschap en heeft ervaring in het leggen van deze vloeren. Ze zullen daardoor heel snel klaar zijn. Als je de kosten van zo’n bedrijf wilt uitsparen kun je de vloer ook zelf leggen. Bij de vloer wordt een duidelijke instructie geleverd, waarmee je de klus zelf uitstekend kunt uitvoeren. Werk nooit gehaast, want dan maak je fouten. Een PVC vloer leggen is te vergelijken met het maken van een puzzel. Het kost even tijd, maar het resultaat is prachtig.