Evolar maakt je airco een mooie verschijning

Heb je net een nieuwe airco gekocht voor als het straks lekker warm wordt en je binnen even bij de airco wilt afkoelen? Dat snappen wij, een airco hebben is heerlijk. Als het warm is, kun je hierbij even lekker afkoelen en frisse lucht door de ruimte laten waaien. Airco’s zijn alleen niet altijd erg mooi. Daar heeft Evolar een oplossing voor gevonden. Dit merk heeft namelijk covers uitgevonden die over de airco kunnen. Met deze covers ziet de airco er moderner uit en wordt het netjes weggewerkt. Dan hoef je in de koude tijden ook niet de hele tijd tegen dat blok aan te kijken.

Moderne uitstraling

Evolar heeft in zijn Evolar Airco lijn een paar prachtige covers voor over een airco heen. Deze Evolar covers zijn modern en simpel. Ze vallen dus niet meteen op en maken van je airco een mooie verschijning. De covers met de matte look passen over verschillende soorten airco’s en zelfs als de airco aanstaat dan kun je de cover laten zitten. Door de verschillende spleten kan namelijk nog steeds lucht komen. De covers van dit merk zijn in prachtige en simpele boxvorm en hebben aan de voorkant en zijkanten de openingen waar het lucht doorheen kan.

Verschillende soorten covers

De covers van Evolar zijn te koop in verschillenden soorten en maten. Er zijn natuurlijk ook verschillende soorten airco’s dus daar moet de cover dan goed overheen en omheen passen. Je kunt de covers kopen in de maten van Small tot Large met daartussenin maat Medium. Deze maten passen vrijwel over elke soort airco. Daarnaast kun je kiezen tussen een paar leuke en moderne kleuren. Je kunt kiezen voor wit, zwart, antraciet en steenrood. Deze kleuren zijn natuurlijk en passen sowieso in veel kamers bij de inrichting.

Waarom onze monteurs zo goed zijn

Op de dag van de afspraak voor installatie van de airco sturen wij onze monteurs naar je op. Wij zijn trots op onze monteurs en dat is niet voor niks. Zij zijn namelijk vakmensen die al veel ervaring hebben met het installeren van airco’s. Ook jouw nieuwe airco zullen ze op de goede manier installeren. Het STEK certificaat van ons bedrijf zegt ook veel over onze monteurs. Om het STEK certificaat te halen moet je namelijk veilig en duurzaam te werk gaan, milieuvriendelijk werken en hoge kwaliteit leveren. Wij voldoen aan deze eisen en hebben daarom het STEK certificaat.