Koop een infrarood warmtepaneel voor wand of plafond bij Polarheat

Bij Polarheat kun je terecht voor infrarood warmtepanelen. Je kunt er zowel een infraroodpaneel plafond als infraroodpaneel wand kopen. Een infrarood warmtepaneel is een paneel die warmte afgeeft via infrarood straling. Het is perfect voor een beetje extra warmte binnen en buiten. Infrarood warmte kan in verschillende vormen warmte geven zoals via een warmtelamp of via een vloermaat. Panelen geven infraroodwarmte vanaf een vlak paneel. De vlakte van het paneel is perfect voor als je het wilt plaatsen tegen de wand aan of op het plafond.

Voordelen infrarood warmtepaneel

Een infrarood warmtepaneel heeft veel voordelen. Zo komt er warmte van de infraroodstraling af. Dat betekent dat er niet zomaar warme lucht wordt gecirculeerd. Dit gebeurt bij een infraroodpaneel helemaal niet. Alleen de straling geeft warmte af en dus geen ongewenste muffe lucht. Daarnaast heeft een warmtepaneel een mooi uiterlijk. De vlakke panelen vallen mooi weg op het plafond of de wand en zien er modern en minimalistisch uit. Daarnaast kost een infraroodpaneel erg weinig energie en zal het dus niet veel aantikken op je energierekening. Met de hulpmiddelen van Polarheat is een warmtepaneel daarnaast erg makkelijk te monteren.

Verschillende soorten warmtepanelen

Er zijn veel verschillende soorten warmtepanelen. Het grootste verschil zit hem in het materiaal. Vaak zijn de panelen van glas, metaal of keramiek. Daarnaast kun je meestal kiezen tussen een witte of zwarte kleur. Check voordat je een warmtepaneel koopt ook goed voor welke ruimte deze geschikt is. Hier zit vaak ook een verschil in. Niet alle warmtepanelen zijn geschikt voor in de badkamer bijvoorbeeld. Check ook altijd goed waar het paneel op gemonteerd kan worden. Een infraroodpaneel plafond op een wand plaatsen kan bijvoorbeeld tot schade leiden. Daarnaast zijn warmtepanelen er ook in allerlei maten, lengtes en breedtes.