U-elementen beton: maak prachtige creaties in de tuin

U-elementen van beton koopt u snel en eenvoudig bij Betongoed: de allerbeste betonproductenleverancier van Nederland en België. De U-elementen zijn in verschillende kleuren en afmetingen verkrijgbaar en van topkwaliteit. Tegen lage prijzen en vervaardigd uit stevig en oersterk prefab beton. Dit materiaal is oersterk, bestand tegen alle weersinvloeden en duurzaam. Het behoudt vele jaren lang zijn unieke en prachtige betonuitstraling, iets dat nooit gaat vervelen. De betonnen U-elementen worden door Betongoed op iedere locatie in Nederland geleverd tegen een kleine meerprijs. Daarbij wordt een zeer snelle levertijd gehanteerd. Wilt u de U-elementen liever ophalen? Dat kan, na het maken van een afspraak, in Lunteren. Uiteraard kunt u ook eerst meer informatie inwinnen bij de betonexperts of een vrijblijvende offerte aanvragen.

Betonnen U-elementen in de tuin

Betonnen U-elementen kennen zeer veel toepassingen. In eerste instantie waren ze ontworpen om hoogteverschillen in de tuin te overbruggen. Inmiddels worden ze voor diverse andere doeleinden gebruikt en wordt dit lijstje steeds verder uitgebreid. dat komt onder andere door de vormgeving. U kunt spelen met het betonelement. Draai het maar eens om en u hebt een zitelement of een tafeltje. Ook kunt u op deze manier U-elementen gebruiken als poten voor een bankje. Bevestig er een grote, Douglas houten plank op en u hebt een heerlijke zitbank. Eventueel maakt u het nog comfortabeler door er kussentjes op te leggen. Wanneer u de pootjes van de U naar voren plaatst ontstaat er een nis. Stapel op deze manier een aantal U-elementen naast en op elkaar en het is een opbergruimte voor haardhout. Zo blijft het droog en is het overzichtelijk opgestapeld. 

Toepassing U-elementen

Behalve genoemde toepassingen zijn er nog veel meer mogelijkheden met U-elementen. In de oorspronkelijke vorm, samen met bijpassende hoekelementen, hebt u een mooie bloemenbak of mini-moestuin. Draai ze om en plaats de elementen in de vijver. Zo hebt u handige stapstenen en kunt u onderhoud plegen zonder dat u volledig in het water hoeft te gaan. Betonnen U-elementen zijn extreem goed bestand tegen vocht waardoor ze niet worden aangetast door het water. Door gebruik te maken van de goedkope betonnen U-elementen van Betongoed kunt u hiermee vele fraaie en handige toepassingen maken in uw tuin.