De leukste steden om te gaan wonen!

Wil je verhuizen naar een stad? Misschien ben je je huidige stad zat, of woon je op het moment juist in een klein dorp. Hoe dan ook, verhuizen naar een andere stad is wel je plan. Maar naar welke stad ga je dan verhuizen? Er zijn in Nederland heel veel steden. Wij geven je hieronder drie tips voor leuke steden om in te wonen!

Utrecht

Utrecht wordt ook wel de ‘domstad’ genoemd. Deze stad is de tweede grootste stad van het land. Een groot voordeel aan Utrecht is de centrale ligging. Vanaf hier zijn andere plekken eenvoudig te bereiken. Het is ook een erg gezellige stad. De stad heeft veel voorzieningen. Er zijn veel winkels en je vindt er ook weer veel scholen. Ook in Utrecht is er een universiteit aanwezig.

Amsterdam

Amsterdam is de bekendste stad van ons land en ook de grootste gemeente. De stad komt in veel onderzoeken naar voren als de meest aantrekkelijke woonstad van Nederland. De stad heeft dan ook veel te bieden. Er zijn erg veel voorzieningen en je vindt er genoeg scholen. Daarnaast heb je in Amsterdam natuurlijk enorm veel horeca en er is uiteraard aan winkels is er geen gebrek. Ook is er een universiteit aanwezig. Wel is Amsterdam erg duur om te wonen. Voor een kleine woning betaal je op dit moment al snel de hoofdprijs.

Den Haag

Doordat de stad Den Haag veel voorzieningen heeft en goed bekend staat, is het een fijne plek voor mensen om te wonen. Het is heerlijk om in een stad als Den Haag te wonen en daarmee erg dichtbij afstand één van de allermooiste kustplaatsen van Nederland: Scheveningen. Den Haag heeft veel horeca. Maar daarentegen geen hogescholen of universiteiten.

Spreekt een van deze steden jou aan? En wil je bijvoorbeeld een appartement in Amsterdam huren? Om het hele aanbod van woningen te zien in deze steden kijk je op Huurstunt.nl. Op deze site vind je enorm veel huurwoningen, passend bij jouw wensen en eisen.